En helhetslösning för magasin och förlag

By  Recuro
Apr 26th 2021
Read time: 
1 minute
Table of contents

Vi har märkt att många magasin och förlag behöver hjälp att bygga upp och driva sina prenumerationsaffärer. Recuro erbjuder därför nu en helhetslösning anpassad efter just er affär.

Recuro hjälper er att projektleda uppstarten eller överflytten av er affär, inklusive att få rätt tekniska plattformar på plats. Vårt team tar sedan ansvar för att driva er försäljning, konvertering, lojalisering och kundsupport. Ni får tillgång till alla kompetenser, verktyg och resurser som behövs för att skala er prenumerationsaffär på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi har kompetens inom alla vanliga prenumerationsplattformar och andra verktyg för att driva er digitala marknadsföring. Med vår erfarenhet från att bygga våra kunders affärer är vi marknadsledande på att driva tillväxt i prenumerations-baserade affärer. Vår lösning är dessutom beprövad inom både B2B- och B2C-affärer på den svenska marknaden.

Läs mer om tjänsten här

Tons of subscription knowledge straight to your inbox? Sign up here:

Opt-in

Related content

Like to find out how you can grow your subscription business?

Get In Touch
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram