Upptäck XaaS: Skapa återkommande intäkter och kundvärde genom as-a-service-modellen

By  Recuro
Sep 20th 2023
Read time: 
1 minute
Table of contents

I takt med att kunder inte längre vill äga, företag eftersträvar stabilitet och samhället ställer krav på hållbarhet, har intresset för “everything-as-a-service” (XaaS) som affärsmodell ökat. Rätt använd, så skapar modellen högt kundvärde, stabila kassaflöden och gynnar hållbarhetsfrågor. 

Både B2B och B2C gör en förflyttning mot tjänstefiering. Idag ser vi alltifrån möbler och båtar till mjukvarubolag och datasäkerhet erbjudas som tjänster snarare än direktsälj. Enligt rapporter förväntas marknaden växa från 224 miljarder dollar år 2021 till 599 miljarder dollar år 2026.*

Den ständigt ökade innovationstakten gör det svårt att hänga med, och ställer höga krav på  företag att inte enbart erbjuda en bra produkt, utan som även en lösning på sina kunders problem och konsumtionsbeteende. Ur detta perspektiv är As-a-Service-modellen fördelaktig eftersom den uppfyller kundernas behov samtidigt som den anpassar sig till framtida krav. 

Är ditt företag redo att ta nästa steg och utforska möjligheterna med återkommande intäkter, eller XaaS, som en central del av er affärsmodell? Tillsammans med Breakit bjuder vi un dig och din ledningsgrupp till en spännande kurs som tar er igenom kommersiella aspekter och praktiska metoder för att implementera återkommande intäkter i er verksamhet.

🗓 Kursstart: 1 november
✎ Omfattning: 1 halvdag + lunch, 09:00-13:00
👩‍💻 Plats: Fysiskt i klassrum eller digitalt

Läs mer och anmäl dig här!

*Source: Juniper Research, Skyquestt

Tons of subscription knowledge straight to your inbox? Sign up here:

Opt-in

Related content

Like to find out how you can grow your business?

Get In Touch
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram