EXPIRED: Webinar 26 april 2023: Så bygger du den perfekta kundresan för prenumeranter

Varför är tydlig kommunikation med prenumeranter så viktig och hur bygger man egentligen den perfekta kundresan? Idag räcker det inte att prenumerationsbaserade tjänster är duktiga på försäljning, de behöver även förstå hur de kan reducera churn. I detta webinar kör Recuro och Rule en favorit i repris av förra höstens efterfrågade webinar – Så bygger du den perfekta kundresan.

Webinariet är hands-on med massor av exempel och insikter från Recuros och Rules arbete med att bygga kundresor till sina kunder. Vi utgår från mediebranschen och publicister, men de exempel och insikter vi delar kommer vara relevant för alla prenumerationsbaserade tjänster. Webinariet riktar sig till marknadsförare och liknande roller.

Location: Online
Date: April 26, 2023
Time: 12:0012:45 CET
Oops, we're afraid this event has passed. Make sure to subscribe to our newsletters to be the first to know about our upcoming events.

Speakers:

Loïc Bushayija
Subscription Growth Specialist på Recuro
Philip Simon
Head of Customer Success på Rule

Varför är tydlig kommunikation med prenumeranter så viktig och hur bygger man egentligen den perfekta kundresan?

Prenumerationsbaserade tjänster behöver inte bara vara duktiga på försäljning, utan också på att reducera churn.

Vi diskuterar och visar hur man bygger kundresor för:

  • Onboarding av nya kunder
  • Löpande kommunikation för ökat engagemang
  • Anti-churn och återaktivering av oengagerade kunder
  • Win-back och offboarding
  • Samt hur allt hänger ihop

Om Loïc:

Loïc är Subscription Growth Specialist på Recuro och arbetar dagligen med att hjälpa kunder bygga och optimera sina kundresor med hjälp av marketing automation, CRO och performance marketing. Han har en bakgrund inom företagsekonomi och gick, förra året ut, Berghs School of Communication där han studerade Growth Marketing.

Om Philip: 

Philip är ansvarig för Rules Support och Customer Success avdelning och har direkt insyn i kundens arbetsstrategier. Han jobbar dagligen med att få företag att lyckas med deras kommunikation. Med en enorm lyhördhet och huvudet på skaft hjälper Philip företag aktiva i olika branscher att lägga upp skräddarsydda, hållbara strategier som genererar ökade intäkter och digital tillväxt.

Om Rule:

Rule grundades i Sverige år 2007 och är idag ett av Nordens främsta Martech-bolag, med en plattform för digital kommunikation via Marketing Automation, SMS och e-postmarknadsföring. Genom Rules smarta funktioner för personaliserade kundupplevelser, ökar du engagemanget och ROI på din digitala marknadsföring.

Register now!

Oops, we're afraid this event has passed. Make sure to subscribe to our newsletters to be the first to know about our upcoming events.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram